تکنولوژی غلات و صنایع غذایی
شته روسي گندم:Diuraphis noxia Mordvilko
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مبارزه بيولوژيک
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
قارچ کش ها و سموم و نحوه تاثیر انها
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
شپشه سرخرطومي گندم: Sitophilus granarius
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
سن زدگی و موارد مشابه - تریپس فوزاریوم - و راههای تشخیص و کاهش اثرات سن زدگی
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
شپشه آرد
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
کتابخانه الکترونیکی علوم و صنایع غذایی (DIGITAL LIBRARY OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY)
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
بهداشت كارگران نانوايي
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
[عنوان ندارد]
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
زمان ماندگاري نان هاي مسطح
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
[عنوان ندارد]
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
بيات شدن نان
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
تاثیر استفاده از آلفا آميلاز در آرد گندم مصرفی نان
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثرات تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط پاراکوات بر روی گندم های وحشی و زراعی
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثرات تاریخ کاشت و مقادیر کود نیتروژن بر روی تسهیم ماده خشک و نیتروژن در گندم نان و دوروم
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثرات تاخیر پیری گندم به وسیله علفکش ها بر روی غلظت و عملکرد گوگرد و نیتروژن دانه و نسبت آنها
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثرات آیش سبز بقولات بر مقدار آب خاک در زمان کاشت گندم و عملکرد گندم
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثرات افزودن مواد آلی، نیتروژن و سوزاندن بقایای گیاهی بر روی خصوصیات زیستی، فیزیکی و نفوذ آب در یک خ
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثرات آبیاری قبل از کاشت و کود فسفره بر روی مصرف آب و عملکرد گندم بهاره در شرایط نیمه خشک
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثر كودهاي ارگانيك و غير ارگانيك، تعداد دفعات آبياري و بكارگيري مالچ بر مديريت گندم در مناطق گرم
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثر غنی سازی دی اکسید کربن بر روی رشد و کارایی مصرف نور روزانه گندم در ارتباط با دما و مرحله رشدی
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثر خاکورزی و کود نیتروژن بر نیمرخ فیزیولوژیکی میکروبی خاک تحت کشت گندم
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثر حاصلخيزي خاك و شدت تعرق بر روي عملكرد و جذب عناصر كادميوم و روي توسط گندم
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثر تنش فتواکسیداتیو ناشی از پاراکوات در دو رقم گندم با تحمل متفاوت به تنش آبی
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثر تنش گرمایی بر روی مقدار نشاسته دانه گونه های گندم دیپلویید، تتراپلویید و هگزاپلویید
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اثر برنامه آبیاری و روشهای کاشت بر روی شیوع بیماری سفیدک سطحی و عملکرد گندم در شمال غربی هند
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
آلودگي هاي احتمالي در كارخانجات آرد و راههاي مقا بله با آنها
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
آشنائي با صنعت ذخيرهسازي غلات
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
اختلاط گندم
-
دوشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۹۰
ارایه اولین کتابخانه الکترونیکی صنعت غذا (ELECTERONIC LIBRARY OF FOOD INDUSTRY)
-
یکشنبه بیست و هشتم اسفند ۱۳۹۰
قدس: چگونه خودکفایی گندم بر باد رفت
-
یکشنبه بیست و یکم اسفند ۱۳۹۰
افت بالای گندم معضلی که هیچگاه آنرا جدی نگرفته ایم
-
یکشنبه بیست و یکم اسفند ۱۳۹۰
سیاهک گندم (Ustilaginales)
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
سن مهم ترین آفت گندم در ایران
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
حد مجاز آفت کشها در گندم و قسمتهای مختلف دانه آن، آرد و نان و اهمیت کنترل آنها در واردات و صادرات گ
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
اسیدهای چرب ترانس
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
الگوی مصرف نادرست در کشور و لزوم اصلاح آن
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
تركيبات و ارزش غذايي شلتوك و اجزاي تبديلي آن و مقايسه آن با ساير غلات
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
شرکتهای فعال در زمینه کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
نقش انواع روغنها، چربیها و ترکیبات مشتق از آنها در ماندگاری نان
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
عوامل اصلی مرگ و میر درایران و جهان:
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
نقش زن در اصلاح الگوی مصرف
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
مصاحبه با آقای مهندس مددی نوعی معاونت بخش تحقیقاتی شرکت کشت و صنعت شمال
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
کاربرد نانو فناوری در کشاورزی
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
مبارزه با آفات انباری با استفاده از اسانس های گیاهی و سموم طبیعی
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
سیاهک ذرت
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
معرفي انستيتو بين المللي تحقيقات برنج
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
انواع طبقه بندي برنج و علل تفاوت كيفيت پخت برنج هاي مختلف
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
لزوم بررسی آلودگیها و سموم قارچی در گندم و آرد
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
کاربردهای صلح آمیز انرژی هسته ای دراصلاح ارقام و نگهداری محصولات کشاورزی، فراورده های صنایع غذایی و
-
چهارشنبه سوم آذر ۱۳۸۹
۱
۲
۳
۴
۵
۶
→
Powered by
BLOGFA.COM