تکنولوژی غلات و صنایع غذایی
مواد آلی خاک و خصوصیات فیزیکی مربوط به آن در تناوب های گندم در مناطق مدیترانه ای
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
نمو فنولوژیکی و بیان مقاومت به یخ زدگی در گندم بهاره و پاییزه در شرایط مزرعه
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
واکنش پذیری وزن و تعداد دانه به دمای قبل از گرده افشانی در گندم، جو و تریتیکاله
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
واکنش سه نوع گندم زمستانه به کاربرد بهاره علف کش های پس رویشی
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
واکنش گندم زمستانه به کاربرد پاییزه علفکش های پس از جوانه زنی
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
واکنش وزن دانه به حذف سنبلچه بعد از گلدهی در یک رقم قدیمی و جدید گندم در شرایط مدیترانه ای
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
واکنش های متفاوت گندم به سیستم های مدیریت خاکورزی در مناطق نیمه خشک مراکش
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مطالعات اللوپاتیک گندم معمولی
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مرحله رشدی گیاه، مدیریت کود و تلقیح قارچ مایکورایزا و جامعه باکتری های ریزوسفری در گندم دیم
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مدیریت بقایای گیاهی، خاکورزی و تناوب گیاهان برای گندم در مناطق نیمه مرطوب گرمسیری
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مدیریت بقایای گیاهی با کود سبز، کود اوره و خاکورزی در تناوب گندم- برنج
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مدلسازی سیستم کشت دوگانه گندم-ذرت در چین با استفاده از دو مدل رشد گیاه در RZWQM
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مدلسازي تاثيرات تغيير اقليم بر عملکرد گندم در انگليس : ارزيابي خطرات خشکي
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مدلسازی اثرات زنگ قهوه ای بر روی فتوسنتز بعد از گلدهی در گندم
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مدل سازی اثر گیاه زراعی و علف هرز بر کارایی علف کش در گندم
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
کمی کردن توانایی تولید گندم زمستانه در دشت های شمالی چین
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
گونه های فعال اکسیژن در مقاومت گندم به شته روسی
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
اثر برنامه آبیاری و روشهای کاشت بر روی شیوع بیماری سفیدک سطحی و عملکرد گندم در شمال غربی هند
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
تاریخچه انواع نان باگت
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
جايگزين هاي بي كربنات سديم یا جوش شيرين در تولید نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
تاثیر استفاده از آلفا آميلاز در آرد گندم مصرفی نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
بهداشت كارگران نانوايي
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
استفاده از امولسیفایرها در تهیه نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
استفاده از آرد سويا در نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
تأثير درجه استحصال آرد بر خواص كيفي نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
استفاده از آرد بقولات (Legumes) در تولید نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
استفاده از آسكوربيك اسيد يا ويتامين C در تهیه خمیر نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
استفاده از صمغهای گیاهی (Plant exudates) در نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
بیاتشدن نان و روشهای اندازهگیری آن
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
تجهيزات نانوايي هاي سنتي
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
ریع خمیر و ریع نان انواع نانهای سنتی
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مواد اوليه نان وتاثير هريك از آنها بر كيفيت نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مواد اوليه نان وتاثير هريك از آنها بر كيفيت نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
مواد اوليه نان وتاثير هريك از آنها بر كيفيت نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
نقش چربيها و روغن ها در خمیر نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
فرآيند توليد نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
روش هاي پخت نان هاي سنتي (سنگك، تافتون و بربري و لواش(
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
چاقها و ديابتيها نان خشک بخورند
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
زمان ماندگاري نان هاي مسطح
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
اثرات مضر جوش شیرین که در پخت نان ها مصرف می شود
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
استفاده از سيستئين هيدروكلرايد در تهیه خمیر پیتزا
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
استفاده از آرد سيب زميني (Potato flour) در نانهای مسطح
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
بيات شدن نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
تاثیر شیر و فرآورده های آن در خمیر نان
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
بيماري فوزاريوم خوشه گندم
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
Silo Bag/ کیسه ذخیره سازی
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
تریپس گندم
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
سوسك سياه گندم: Zabrus tenebrioides Goeze
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
كنه قهوه اي گندم: Petrobia latens Murray
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
علل پیدایش آفات
-
سه شنبه بیست و سوم آبان ۱۳۹۱
۱
۲
۳
۴
۵
۶
→
Powered by
BLOGFA.COM