بنام خدا

مصاحبه با آقای مهندس مددی نوعی معاونت بخش تحقیقاتی شرکت کشت و صنعت شمال

میثم نقوی مرمتی

شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2                                                   

تولید و مصرف روغنهای خوراکی از جمله مهم ترین مباحث درصنایع غذایی و تغذیه می باشد، و با توجه به گستردگی مصرف در رژیم غذایی،  خواص تغذیه ای خاص این گروه از مواد غذایی و ارتباط مستقیم کیفیت آنها با بسیاری از بیماریها و نارساییها  از حساسیتهای زیادی برخوردار است و بایستی مطابق با استانداردهای تدوین شده تولید گردد. یکی از شاخصهای مهم در این گروه از مواد غذایی غیر اشباعیت،  درصد اسیدهای چرب ضروری  و اسید چرب ترانس می باشد که مورد آخرعامل بسیاری از بیماریها مانند نارساییهای قلبی و سرطانها می باشد. اخیرا شرکت کشت و صنعت شمال به عنوان دومین کارخانه تولید کننده روغن نباتی کشورموفق به تولید روغنهایی جامد و فاقد اسید چرب ترانس شده است.

با سلام خدمت شما استاد بزرگوار و تشکر از اینکه وقت گرانبهای خود را در اختیار ما قرار داده اید.

برای مطالعه ادامه مصاحبه روی + کلیک کنید.