تکنولوژی غلات و صنایع غذایی
20 خواص شگفت انگیز آرد برنج
-
یکشنبه هجدهم آذر ۱۴۰۳
معرفی گندم رقم احسان
-
دوشنبه دوازدهم آذر ۱۴۰۳
نشاسته آسیب دیده و تاثیر آن در کنترل آسیابانی
-
دوشنبه دوازدهم آذر ۱۴۰۳
اندازه گیری نشاسته آسیب دیده با دستگاه SD Matic
-
دوشنبه دوازدهم آذر ۱۴۰۳
نشاسته آسیب دیده و اندازه گیری آن
-
دوشنبه دوازدهم آذر ۱۴۰۳
هوش مصنوعی در صنایع غذایی و تکنولوژی غلات AI(Artificial Intelligence):
-
یکشنبه یازدهم آذر ۱۴۰۳
توصیه های فنی و تخصصی در نگهداری غلات
-
یکشنبه یازدهم آذر ۱۴۰۳
Silo Bag/ کیسه ذخیره سازی
-
یکشنبه یازدهم آذر ۱۴۰۳
دستور العمل خريد گندم سال 1395
-
چهارشنبه نوزدهم خرداد ۱۳۹۵
تجربه 11 کشور در صنعت نان
-
دوشنبه سی ام فروردین ۱۳۹۵
اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل در حوزه گندم، آرد و نان (بخش دوم) ضایعات گندم
-
دوشنبه سی ام فروردین ۱۳۹۵
اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل در حوزه گندم، آرد و نان (بخش اول) ضایعات نان
-
دوشنبه سی ام فروردین ۱۳۹۵
معرفی دستگاه جدید مرکز پژوهشهای غلات (رئوفرمانتومتر)
-
جمعه شانزدهم مرداد ۱۳۹۴
نقدی بر استاندارد 103 آرد و ویژگیهای آن
-
شنبه بیست و هفتم تیر ۱۳۹۴
استفاده بهينه از ضايعات نان
-
دوشنبه هشتم تیر ۱۳۹۴
سال نو مبارک
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
استفاده از سیستم ماشین بینایی در ارزیابی ناخالصی ها، افت مفید و غیر مفید گندم
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
غذاهای فراسودمند و باکتریهای پروبیوتیک در صنایع لبنی
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
جایگزین های گیاهی در فرآورده های گوشتی
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
انواع قندهاي مایع، روش های تولید، شاخص ها و کاربرد آنها
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
نقش بسته بندی مواد غذایی در بازاریابی
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
بسته بندی ضد میکروبی در گوشت و فرآروده های گوشتی
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
بررسی اثر درجه استخراج بر رنگ آرد گندم با استفاده از تکنیک Image J
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
بررسی اثر ریز ساختار آرد (میکرواکستراکچر) بر رنگ آن با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
آموزش نانوایان و منایع انسانی نانوایی ها به عنوان راهکاری جهت بهبود کیفیت نان
-
پنجشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۴
Bread baking – A review
-
شنبه سی ام آذر ۱۳۹۲
Effect of wheat pearling on flour quality
-
شنبه سی ام آذر ۱۳۹۲
عوامل موثر بر كيفيت آرد
-
شنبه سی ام آذر ۱۳۹۲
افزودنی های آرد :
-
شنبه سی ام آذر ۱۳۹۲
ازن و ویژگی های آن
-
شنبه سی ام آذر ۱۳۹۲
سال نو مبارک
-
دوشنبه بیست و هشتم اسفند ۱۳۹۱
کاربرد روشهای کشت درون شیشهای (Invitro) در به نژادی گیاهان دگرگشن (بخش دوم و پایانی)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
فنوتایپینگ صفات مرتبط به تحمل به خشکی (بخش سوم و پایانی)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
فنوتایپینگ صفات مرتبط به تحمل به خشکی (بخش اول)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
فنوتایپینگ صفات مرتبط به تحمل به خشکی (بخش دوم)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
عوامل موثر در بهبود کیفی آرد و نان
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
روشها و دستگاه های مورد استفاده در بررسیهای فیزیکی و کیفی گندم(بخش دوم و پایانی)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
روش های کلی انتقال ژن به گیاه (روش های ایجاد گیاهان تراریخت) - بخش اول
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
ترکیبات شیمیایی دانه گندم
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
تاثیر تنشهای محیطی بر کیفیت نانوایی گندم
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
پلی مرفیسم ISSR و کاربرد آن در اصلاح نباتات (بخش دوم و پایانی)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
پریدرم جراحت (بخش سوم و پایانی)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
پریدرم جراحت (بخش اول)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
پریدرم جراحت (بخش دوم)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
پروتئینهای بازدارنده پلی گالاکتوروناز (PGIPs)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
بررسی تاثیر تنش خشکی بر گندم و استراتژیها و شاخص های مختلف تحمل به آن (بخش هفتم و پایانی) همبستگی صف
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
بررسی تاثیر تنش خشکی بر گندم و استراتژیها و شاخص های مختلف تحمل به آن (بخش چهارم)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
بررسی تاثیر تنش خشکی بر گندم و استراتژیها و شاخص های مختلف تحمل به آن (بخش اول)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
بررسی تاثیر تنش خشکی بر گندم و استراتژیها و شاخص های مختلف تحمل به آن (بخش پنجم)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
بررسی تاثیر تنش خشکی بر گندم و استراتژیها و شاخص های مختلف تحمل به آن (بخش ششم)
-
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱
۱
۲
۳
۴
۵
۶
→
Powered by
BLOGFA.COM